Leie Container 10 kbm

Skal du rive og rydde mye? Leie en container er en enkel måte at bli kvitt sakene på en ryddig måte når en har mye å kaste.

Når du leier container er det viktig at formålet er klart – altså hva er det du skal kaste? Ved leie av container må avfallet sorteres riktig ellers kan det bli veldig dyrt for deg!

I Lillehammer Kommune er det GLØR som driver Roverudmyra Avfallsanlegg og de tar imot og behandler avfall.

GLØR har fastpris på containerleie inklusiv levering og henting av container. Det er en enkel online løsning som du kommer til ved at klikke på på knappen under:

BESTILL CONTAINER

Dersom det er mindre end 10 kbm avfall du skal rydde bort, så kan det kanskje heller lønne seg at leie en tilhenger for bil hos oss og selv levere på Roverud miljøstasjon. Når du selv leverer og sorterer på miljøtorget så er det GRATIS. Skal du kaste restavfall så må alle betale. Klikk her for leie av tilhenger!

Lettvekk sekker 140-2500 kg

Har du kun en liten mengde avfall du skal kvitte deg med, lønner det seg kanskje at bestille Lettvekk sekker isteden. Hvis du eksempelvis skal rive et gl. bad da kan du bestille forskjellige sekker til hver fraksjon av avfallet.

Sekkene leveres direkte til hytteadressen og henting bestiller du og separat på hytta av GLØR

KJØP LETTVEKK SEKK

BESTILL HENTING AV LETTVEKK SEKK

Del med venner:

Hytteservice

Kanskje du også er interessert i:

Snekker

Vi utfører gjerne mindre byggrelaterte oppgaver som: -Reparasjoner på tak, takrenner og nedløp-Bytte av vinduer og dører-Bytte av kledning-Ominnredninger – fornyelse av kledninger innvendig-Montering av

Leie Container 10 kbm

Skal du rive og rydde mye? Leie en container er en enkel måte at bli kvitt sakene på en ryddig måte når en har mye

Kantklipping

Vi har utstyr for klipping av vegkanter, grøfter og vegskuldre Det er lurt å klippe ned vegkanter og grøfter før vinteren setter inn. Ikke bare

Uteområde Hytte på fjellet

Har du hytte og ønsker at opparbeide eller oppgradere uteanlegget, så kan vi bistå deg. Vi kan bistå med : -Legge skiferheller-Anlegge og oppgruse parkeringsarealer-Lage